Ledige stillinger hos Sysselmesteren


Sysselmesteren søker ny politiadvokat og ny miljøvernsjef. Søknadsfrister er 13. oktober og 20. oktober.

Publisert 01.10.2024

Politiadvokat

Sysselmesteren har ledig åremålsstilling som politiadvokat med ansvar både for påtalebehandling av straffesaker og for juridisk oppfølging og håndtering av forvaltningsoppgaver. Vi søker en jurist som vil bidra til å videreutvikle Sysselmesteren på Svalbard som en kompetent og effektiv virksomhet.

Søknadsfrist: 13. oktober 2024.

Les hele utlysningen og søk her (Webcruiter). 

Miljøvernsjef

Hos Sysselmesteren på Svalbard er det ledig stilling som miljøvernsjef. Stillingen er et åremål på 3 år med adgang til å søke om 3 års forlengelse.

Vi søker etter en leder som motiveres av muligheten til å videreutvikle Sysselmesteren på Svalbard til en kompetent og effektiv enhet. Ledere setter retning, skaper oppslutning om mål og gjennomfører nødvendige endringer. 

Som leder for Sysselmesterens miljøvernavdeling vil du få ansvar for å bidra til å nå de høye målene som er satt for å bevare Svalbards villmarksnatur og kulturminner i en tid der både klimaet, ferdsel og annen aktivitet er i endring. Svalbard har en egen miljøvernlov som regulerer helheten i miljøforvaltningen på øygruppen.

I tillegg har avdelingen ansvar for saksbehandling av reiselivsaktiviteter, herunder meldinger om turopplegg fra organisert reiseliv og individuelle tilreisende etter forskrift om turisme på Svalbard.

Søknadsfrist: 20. oktober 2024.

Les hele utlysningen og søk her (Webcruiter).